9967-aangesneden-2

Recruitment World

'Ik weet nog goed dat Ruud mijn kantoor binnenliep met de vraag of ik hem aan een logo kon helpen. Ik vragen gaan stellen en heb hem aan het denken gezet. Het uiteindelijke resultaat zie je hier.' Aan het woord Ruud Lezer, de eigenaar van het bedrijf.

Wat doet Recruitment World?

Recruitment World helpt zijn klanten om aan hun recruitmentbehoeften te voldoen. Dit kan variëren van het verbeteren van een bestaande recruitmentafdeling tot het overnemen van het volledige wervingsproces voor een klant, waarbij we dit intern uit kunnen voeren. Onze benadering is altijd gericht op het creëren van waarde op lange termijn.

We streven ernaar om onze klanten te ondersteunen bij het oplossen van hun recruitmentuitdagingen. We bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klant. Of het nu gaat om het optimaliseren van bestaande wervingsprocessen, het implementeren van nieuwe strategieën of het leveren van hoogwaardige kandidaten, we streven altijd naar het behalen van duurzame resultaten.

Vanaf wanneer is Matthja betrokken bij Recruitment World?
Eigenlijk is het heel grappig hoe de samenwerking is begonnen. Nadat ik een tijdje als zzp'er opdrachten had vervuld, besloot ik dit als een springplank te gebruiken om mijn eigen bedrijf verder uit te bouwen. Ik had een logo nodig dat ik op diverse plaatsen kon gebruiken. Ik vroeg Matthja of zij me hierbij kon helpen. In eerste instantie dacht ik aan een tijdelijk logo totdat ik mijn bedrijf daadwerkelijk verder zou uitbouwen. Matthja heeft me geholpen om het anders aan te pakken.

We zijn de diepte ingegaan en hebben een ontdekkingstocht gemaakt naar het werkelijke DNA van het bedrijf. Dit kwam naar voren tijdens meerdere sessies. In dit proces werkt Matthja samen met Nathalie Sterk, die vanuit haar bedrijfsconcept 'Sterk Bakkie' veel informatie heeft verzameld om duidelijk te krijgen wat ik precies wil met mijn bedrijf en welk DNA het heeft.

Dit hele verhaal heeft ertoe geleid dat we nu een logo hebben op onze prachtige nieuwe website, waarbij Matthja een grote rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van de look & feel. Er heeft een fotoshoot plaatsgevonden, waarbij Matthja de regie voerde zodat deze foto's ook daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben op de website. Alles is in een stroomversnelling gekomen nadat we de samenwerking zijn gestart.

Wat is het belangrijkste dat Matthja voor Recruitment World heeft gemaakt?
Zij heeft het DNA naar boven gekregen van ons bedrijf zodat onze boodschap helder en duidelijk is die we willen vertellen naar onze klanten.

Wat is Matthja’s toegevoegde waarde?
Matthja is niet alleen iemand die je helpt met het creëren van een logo of het ontwikkelen van de visuele identiteit van je bedrijf. Ze verdiept zich echt in het bedrijf en stelt vervolgens gerichte vragen om duidelijkheid te krijgen over het onderscheidende vermogen van je bedrijf. Door haar betrokkenheid en expertise kan ze je helpen
om je bedrijf op een effectieve manier te positioneren en te laten groeien.

Waar is ze goed in?
Matthja heeft de unieke vaardigheid om de juiste vragen te stellen en oprecht naar je te luisteren. Ze vertaalt die inzichten naar visuele
elementen die de identiteit van je bedrijf weerspiegelen. Ze heeft het vermogen om abstracte concepten en ideeën om te zetten in visuele ontwerpen die resoneren bij je doelgroep.

1-RW.jpg
2023-Q1-RW-Factuur_template-01.jpg
2023-Q1-RW-PPT_template-0_02.png
2023-Q1-RW-PPT_template-0_10.png
2023-Q1-RW-PPT_template-0_12.png
Middel_2.png




Terug naar het overzicht

Kennismaken met elkaar?

Zullen we samen jullie merk weer laten bruisen? Laten we kennismaken en kijken of het klikt. Dat is belangrijk als we gaan samenwerken. Maak heel makkelijk een afspraak in mijn agenda. De digitale koffie en thee staan klaar! Liever gelijk live kennismaken? Mail of bel me dan voor een echte koffie afspraak.

Studio Matthja
Markt 5  •  2411 BE  •  Bodegraven
06-24756969  •  info@matthja.nl

 

Studio Matthja
Markt 5  •  2411 BE  •  Bodegraven
06-24756969  •  info@matthja.nl

© 2024 Studio Matthja | Realisatie: De Goudse Wolf

© 2024 Studio Matthja
Realisatie: De Goudse Wolf